3 aug. 2009

ie ceva in borcanu cu confuzie.




it's the 60's, and they know I shot JFK...!









Actul volitional se duce in pizda ma-sii pe zi ce trece. Am multe de facut, vreau sa le fac, dar insemnarea mentala nu se traduce in reactie. Eh. Nu ma las, incerc. O iau incet. In ritmul meu.
Fute-m-as in ea de societate pervertita, de capitalism turbat care te invata cu un anumit stil de trai, apoi te lasa sa te chinui, sa vegetezi in starea ta amorfa, in iluzie vatoasa de bine...


Obiceiul romanesc de vizita de-a te intinde la discutii in usa, la plecarea musafirilor. Se petrece cu usa inchisa sau deschisa, poate demara in casa si continua dupa prag, si poate dura pana la 15-20 de minute, sau poate retrograda catre sufragerie, caz in care toata cutuma se poate relua din nou, mai tarziu, dupa inca o feliutza deja soioasa de babic, ghiudem sau salam de sibiu. Si-o scobitoare in maslina.


Mama, ne-au prajit de tot americanii capitalisti.

Ce bine o da John Lee Hooker...!

Un comentariu:

  1. anticarius decrepitus: specie aparte OM, caracterizata prin miros specific: miros de mosh + miros de obiect. isi hranesc puii cu lapte. cel mai adesea semidocti, isi imprima amprentele pe carti, margele, tablouri, vesela si mobilier. dispun de aparate auditive. in varianta greceasca, ce se gaseste din abundenta pe buzesti, au nas coroiat, privire condescendenta, mandrie gretzoasa si pipa. traiesc in spatii inchise si intunecoase, cacartitzele si sa hranesc cu fum.

    RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.