17 iul. 2012

Am gasit o masa plastica pe mine si am mancat-o.

In timpurile moderne, pe net si in print, simbolul pentru telefon mobil s-a schimbat, din ala mic, cu antena si taste, in smartphone, cu display touch, care mai e si iPhone!!!

Hidrantii sunt un fel de politist, cu casca de politist american din anii 60.
[miros a ou]
Brusc miroase a ou, a mici si marmelada; eu sunt grasos pe mana.

Furnicilor...! doar am vorbit...!!!
Draga - imbraca-te rapitor si vino! Cu ce te dezbraci maine? Sa te dezbraci gros, sa nu-ti fie cald!
E o poza de om nebun si sensibil.Azi sarbatorim ziua Nimanui.

Ala care si-a taiat degetul ca sa-i faca o poza.
RISSRCCBB - Raportul International asupra Situatiei Substantelor de Risc si a Consumului Corelat de Branza de Burduf - editia a III-a, Bucuresti, Romania, iunie 2012.

Sa manance din bila de branza de burduf ca din mar.
Un bar cu dusuri - in care lumea bea in costu de baie, in picioare, sub o ploaie perpetuua.

In casele oamenilor straini mi-e sila sau ma feresc sa beau apa sau lichide din paharele lor pana la sfarsit/fund pt ca mi-e teama ca au depuneri de casa sau nu sunt spalate bine. Mi-e sila sa beau apa sau altceva decat cafea si ceai din cana.

Serbet cu apa! Mormoniada 2012. Bulgaria e ca Nirvana. N-o poti atinge.
Prin spalare dam jos uleiurle corpului.

Ce e ceasul atomic. Ce cacat e?! Adica, asta s-a facut acum, recent, ma rog, in secolele moderne. Adica dupa ce alte instrumente de masurare a timpului fusesera inventate. Si dupa ce l-au facut, mare asa, intr-o sala, au venit oamenii si au zis - hai sa-i dam drumul! Auzi, tu cat ai ceasul? Pai al meu e fara doozeci. Al tau cat e? Al meu e fara unsfert. A pai.. plm, hai pune-l la fara un sfert. SI pe urma i-au dat drumul.

Parea curat, dar nu era. Cur valutar influentat prin telefon.
Singura data cand ai vrea sa ai calcaiele mai aspre e atunci cand te scarpini cu piciorul.

[Exista multi care mimeaza fericirea si care o chinuie, dar de fapt NU o au. Si. Exista multi care o mimeaza crezand ca nu o au, dar de fapt, o detin pe deplin.]

Descoperirea pe deplin a capacitatilor emisferei cerebrale neexploatate si nefolosite ar duce, fara indoiala, la overload, atuncea ai claca, ai muri sau ai autoimploza, ai colapsa pe sine.

Controlati de omul masonic. Episod - eram demult in Argentin. Si un agent in recrutare de masoni spunea: "trebuie sa cunosti un frate, e un om de exceptie, sa vina joi la templu, e un om extraordinar, e expert in biomasa."

Obiectivul de 50 mm are ca unghi de acoperire aproximativ cam cat are UN ochi uman, nu cat al ambilor!

Senzorii/stimulii exteriori te mentin alert. Daca nu mai ai stimuli, nu mai esti alert.

Mi s-au daramat gandurile.
Prezenta intunericului semnifica stingerea luminii.
       
5 comentarii:

 1. Ce ziceam - ca culmea sandalelor sunt SLAPII, purtati de toti ghiolbanii si tiganii de pretutindeni ca incaltaminte de strada !!!! Absolute HORROR !!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Si iarasi vin si zic - TREBUIE sa te apuci de scris, suntem mai multi care am convenit la chestia asta si sa PUBLICI !

  RăspundețiȘtergere
 3. POzele sunt dupa vre-o mahmureala? Ca sunt cam "ametite"....( de caldura ?)

  RăspundețiȘtergere
 4. Intr-o poza parca esti JABBA di razboiul Stelelor !

  RăspundețiȘtergere
 5. Si apropos de JABBA, in ruseste semnifica o broasca mare, grasa si urita...Dar , daca stau si ma uit mai bine, poza (4) despre care vorbim poate la fel de bine sa semene cu un tablou de Corneliu BAba - varianta alb-negru la odihna de camp ( aceleasi tuse sterse pe margini) sau cu o miniatura de lut ( a lui Budha ..?)- de ales ce varianta crezi ca se potriveste mai bine.

  RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.