15 nov. 2012

Sau despre acele lucruri care trebuie aruncate sau spalate sau ambele.

Imi place ca lucrurile sa fie la o intindere de mana in jurul meu.
Unele lucruri se intampla pentru ca ERA cazul.

Pisica energofaga si Concursul International Micul de Aur.

SA LUAM: un uluitor de oaspeti, un reconfigurator de patternuri, un deschizator de chackre si un descretitor de frunti.

In spatele oricarui tip haios stau mai multe chestii mai putin haioase.
Cand iau 2 betisoare imi trebuie 3. Cand iau 3 imi ramane unul nefolosit. Da pe asta cu curatatul cu coltul prosopului in ureche n-o s-o inteleg niciodata, cand avem betisoare, una la mana pentru ca este un lucru mizer si doi la mana, pe acelasi tipar, de ce nu ne-am sterge si la cur cu coltul prosopului.

Sunt foarte riguros cu picioarele pentru ca de regula nu-mi plac, mi se par grosolane, rusinoase si personale. Sa umbli in picioarele goale nefiind la mare mi se pare ca si cum ai sta in curul gol. Nu suport sa imi las unghiile taiate in scrumiera nici forfecuta la vedere, ca sa nu fie observate de eventualii oaspeti inopinati.

Nu inteleg sistemul de inchidere al pliculetelor de plasturi. Se scot foarte greu si nimeni nu observa asta, pentru ca de regula, in 90% din cazuri esti deja lovit/ranit cand incerci sa le scoti, deci e foarte greu si dureros, cu atat mai mult daca esti taiat la mana sau la degetele cu care incerci sa manipulezi plasturele.

Redescoperiti dracului placerea scrisului cu stiloul. Obsessive compulsive disorder e atunci cand te ridici in repetate randuri si alegi scamele de pe covor depozitandu-le in scrumiera si redescoperind in continuare ca au mai ramas cateva sau atunci cand aranjezi milimetric covorul de mai multe ori pe zi si traiesti incontinuare cu impesia ca tot nu sta bine.

Intotdeauna imi place mai mult sa scriu pe jumatatea din dreapta a unei agende sau a unui caiet. Cam pana trec de jumatate.
Cateodata scriu mai mult, cateodata fotografiez mai mult, dar niciodata nu voi renunta la niciuna.

Scurt eseu in vederea propunerii (sau ca urmare a) unui proiect comun dublu sau pluri-disciplinar (vezi caiet).

-Ce muzica asculti?
-Fleetwood Mac.
-N-am auzit.
-Peter Green.
-A.
trist.

Cateodata gasesc placere in a avea grija de cuvant (posibil formalism).
Semnalez deseori derapaje in registrul discursiv.

Si scurta zabovire asupra impasibilitatii si obstinatiei umane recurente de gen feminin, refuz aprioric al sanselor si neiertarii umane si personale si intime, raportate, stricto sensu, si biblice, largo sensu, arogarea semizeica a dreptatii universale si neasumarea injustetii derivate din.
Scurt sfat simplu si real, al omului fara pretentii, din popor, atribuit unei bunici, langa soba dintr-o casa batraneasca: "Mai J mai, unei femei sa nu-i spui niciodata ca o iubesti." (intamplare relatata de J.S.)
Unele lucruri sunt imposibil de inteles si depasit de catre anumiti indivizi, iar trenul nu asteapta pe nimeni. Nedrept in lumina unui viitor inchipuit, imaginabil, niciodata dovedit, probat sau transformat in realitate - ce conduce, inevitabil la asumarea si gestionarea regretului.

Si, bineinteles, pentru avizi, un update al Nomenclatorului de vise.







4 comentarii:

  1. ma tu esti prost
    da tare !

    RăspundețiȘtergere
  2. iar daca nu te intereseaza insemna ca il poti publica bai smechere
    macar sa dai o replica sau sa te aperi
    sau sa incerci sa vezi cine pula mea te-a rasfoit pe aici
    esti un neghiob si nu poti face nimic ca sa schimbi asta
    hai posteaza aici comentariul ( ca oricum nu citeste nimeni ) si vezi daca am reusit sa te atrag in polemica asta la fel ca si tine de existenta
    deci esti bou

    RăspundețiȘtergere
  3. un mare animal
    dupa doua zile tu tot nu raspunzi ?????

    RăspundețiȘtergere
  4. aualeu, scuzele mele, am fost ocupat sa ma imbat si sa ma simt bine, dar uite ca acum mi-am facut timp si pentru dumneata.

    stai linistit, nu te panica, manaca regulat, bea ceaiuri, si are sa fie in ordine.

    RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.