13 apr. 2009

ai tras lozul simpatic??

Teoria exagerarii implicite: Cand ceva ti se pare prea mult, mai pune un pic.

Ce bine ca prosoapele nu sunt din nylon si poliester!

Cui nu-i place masajul, e prost!

casete RAKS.

Constatarea despre circ:

As desfiinta sistemul animal-spectacol. Adica, de ce e circul bazat pe animale si nu pe oameni? Daca oamenii sunt asa smecheri, sa faca ei tot, nu sa puna animalele... Numai ca daca as face asta, lumea circului s-ar alia impotriva mea, mi-ar pune gand rau. Familii cu nume tampite, gen Zambolli, Strotzchi, Fratellinni, Mondano ar complota intr-o rulota tziganeasca vopsita in rosu aprins si verde, noaptea la 2, in camp langa Crevedia. Si-ar trimite femeia cu barba, omul paianjen, cutitarul cel mai dibak, piticul iscusit si dextru, tot felul de freak-si si clovni ratati, toti racolati pe sparnceana din lumea larga, unul din Panama, altul din Rio, cativa din Paris, si sa nu uitam, vreo doi de la Minsk, alesi si instruiti ca sa ma beleasca.
Nu-mi placea circul nici mic fiind.



As vrea sa cunosc o dispecera de taxi, sa vad cat e de cutra, coafeza ordinara. Ceva gen curva-pirat, da nu asa de fun.



courtesy of Krtz. cred. sau a altuia din crew-ul de filmare.

4 comentarii:

  1. Fetishism.
    Latex si piele.

    Animalul e superior omului. D-asta pune in scena spectacole pentru om, pentru distractie, amuzament. In netzarmuita lui milostenie, recunoaste omul ca fiind slab si de aceea ii ofera confort si amuz.

    Nu omul subjuca animalul si-l pune sa faca trucuri. Animalul subjuga omul si-l face sa priveasca dansul sau, jocul.

    Miercuri dimineata se face mentenanta. Pana dupa pranz.

    Eat dildo.

    RăspundețiȘtergere
  2. Lidia JIGA si leul care a refuzat sa mai manance pana a murit dupa ce a "realizat" ca a facut ceva rau!O sa iti povestesc tot, mai rusule ,dar o sa fie pe o caseta Basf!

    RăspundețiȘtergere
  3. deci sa inteleg ca tie care ai ales sa nu mergi la masajul corporatist servit p banii tai de corporatia iubita de fapt nu-ti place masajul :))))). bravo moncher. las ca ma masez io si pentru tine. uite de pilda azi am fost si m am masat cu un moldovean coclit cu lantz si burta. cred ca i ar fi prin bine si lui la circul tau intramundan.
    te pup stramt... urah

    RăspundețiȘtergere
  4. Lidia JIGA si leul care a refuzat sa mai manance pana a murit dupa ce a "realizat" ca a facut ceva rau!O sa iti povestesc tot, mai rusule ,dar o sa fie pe o caseta Basf!

    RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.