3 ian. 2009

toys-r-us vademecum.

In lumea soarecilor - la cazinoul lor - zarurile sunt de cascaval. Acolo, un soarece, traindu-si drama de a se fi ruinat, si-a mancat zarurile, aceleasi zaruri care l-au dus la pierzanie.

In lumea aricilor - pe care acestia o conduc, inlocuind treptat toate structurile politice si sociale - toate sistemele de inchidere functioneaza pe baza de... arici. De pilda: portiele la masina - cu arici; camasile, pantalonii, gecile - cu arici; usile la metrou, la birouri, ferestrele - cu arici. samd. Pana si palaria se va prinde de cap cu arici, pentru ca, vezi bine, ariciul e un animal superior si inteligent, care a putut prevedea intruziunea intemperiilor si a vantului, in special, in viata cotidiana.

toate actele mele artistice sunt improvizatii in falset.

toata viata mi-am dorit o bricheta si am primit un chibrit.

zarzarea e pentru caisa cum e gogoneaua pentru rosie.
(later edit: ei bine nu e, dar daca ar fi, silogismul ar fi functionat elegant :))




3 comentarii:

  1. ti-am spus, ti-am spus doar sa nu-l iei in zeflemea

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe principiul viata ii grea dar trece, daca iti doresti bricheta , poti sa te/ne lipsesti de teoria chibritului ars si sa mai ceri “un foc”… :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Rana pe care ti-a facut-o ursuletul de plus sper ca se poate inchide cu arici!Banuiesc ca te-a luat prin surprindere,ti-a aruncat cu plus in ochi apoi te-a belit ca pe mielul de pus in farfurie!Bine ca nu te-a taiat atunci cand mancai o supa...

    RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.