23 mar. 2010

Distinsul sistem autoreglabil sau Un fel de ajuta-te singur.


schitza proiectului si punerea in opera - cu multumirile de rigoare saritorului Pop si binevoitoarei Ilinca. de zahar, ambii.

Bretele pe pielea goala in clopotnita?? Era o problema, da nu mai stiu care. Tot timpul zic "septic-a". Mica discheta albastra iti confera siguranta, reassurement, confort. E bine. Ciocaneste, ticaie? Am un paianjen sub tastatura? TAXI PENTRU COPII! CE IDIOTENIEEEE eh! Nu e bine deloc. Ce tare e planta! Cat de inteligenta, dibace, plina de resurse. Face din cacat bici, vlastarul. O plapumioara de bile.
Teleorman (TL) = Telly or Man? = Teleorman. Qed. Judetele sunt ca niste state mai mici? Nu mai vreau sa scriu si scriu ASTA. Nu mai vreau sa gandesc, si gandesc asta. Mama.
Daca exista Gigabyte exista si Minibyte? Cimpoiu e totuna cu ala la care canta irlandezii? Bagpipe parca? Grecii cumpara cimpoaie romanesti in draci.
Un banc: nu e de mancare! Lasa, folosim mai putina hartie igienica! Si bineinteles - Intotdeauna aveam (mama punea) o vedere pe contor.
Anton Prevost, sistemul Clayton-Babone si disputa Chomsky-Piaget.


e intr-o pasa proasta, care dureaza deja.

9 comentarii:

 1. Bah ce model mishto ai. de unde l ai procurat ca l doresc si eu in cateva proiecte. poate poti aranja ceva.

  RăspundețiȘtergere
 2. Offf!!Iar nu o sa imi apara comentariul despre El/EA.Cred. Vad ca pe domnul Pop l-ai taiat in doua. Ai facut dintr-un rau mare, doua rauri mai mici!Pimul rau(cel din stanga)a vrut sa-si scartaie condomul in mine iar cel de-al doilea a incercat sa-mi fure un tocait!Un banc:nu e de regulat!Lasa,folosim mai multa vaselina!Gabi.

  RăspundețiȘtergere
 3. ce pasă proastă, monsieur? nu e voie!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. ba! ce e blogu meu, lupanar? nu va mai agatzatzi paicea ca va bat...!

  RăspundețiȘtergere
 6. glumeam sorino, wtf?!

  daca mai stergi ceva, te bat!

  shacu nu glumex

  RăspundețiȘtergere
 7. Bah ce model mishto ai. de unde l ai procurat ca l doresc si eu in cateva proiecte. poate poti aranja ceva.

  RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.