13 dec. 2008

a dali, surreal via dada. cum patientia.

ar trebui exploatat si in fotografie mai mult suprarealismul n-a murit nici dadaismul ar fi pacat kryssa's revenge e sa se intample stiam eu of of daca e vrajitoare d-aia se intampla eh ce sa-i faci asta e acuma n-oi muri dintr-atat multumesc mult imi place da urechi sa auda si ochi sa vada vive dali vive miro vive tzara tzara mea nu metoda paranoico-critica si rationalizarea delirului interesante concepte sa le aplicam fericirea a inregistrat-o coca colea e un ingeras care a inghitit bibelouri/bibliorafturi/un tun sa decoram tot guvernul si casa poporului cu mobilier ikea usor si mic tariceanu sa tipe la mitrea dupa inbusul de 7 klingonianul se fereste de fazer ca dracu de tamaie fenomen: o scoala plina de copii au fost gasiti cu fashurile rupte costumul lui predator are pasla pe dedesubt sau flaush suntem pe productie producem asa trebuie sa fie am perioada "masa" a obiectelor care poposesc acolo asteptand ordonare si clasificare ulterioara - e deci o locatie temporara in spatiu panica pentru ca nu stiu unde e schema cu telefonul cu maimutza nu e nimic de ras aici terminati. sper ca e bine acum.

dali, miro, kandnski, picasso, tzara, breton atunci. mai apoi beatles, hendrix, janis, doors, marley. other induction method same psychosis. same result only in different expressions.

"...strawberry fields, nothing is real..."


"Bine, spuneti-i sa vina."

17 comentarii:

  1. Incercand o structurare “suprarealista” a logoreei de natura obsesiv-compulsiva din aparentul delir nesistematizat de tip maniacal, lasandu-ne totusi loviti in aripa de “logica ratiunii pure” prin care reusesti de minune sa te sustragi cu atata daruinta, ma inclin in fata elocventei halucinantului discurs promotor al importantei de netagaduit pe care o propune stilul care frizeaza psihoza, prin preaminunatele metode de inductie pe care le-ai invocat si care sarjeaza aspectele de natura socio-“pato” liticaly (logically)-culturale, intr-un mod atat de plastic, incat nu imi ramane decat sa verific ce a inregistrat pepsi. colea ai dat niste mostre stralucite de reverie deliranta care depasesc si megalomania lui Dali si aversiunea lui Kandinski fata de acadesmismul omnipotent si omnipresent in tot ceea e nu e atins inca la noi de cultura…si totusi raman cu un gust amar intrucat toata expunerea impresionista de mai sus nu imi satisface curiozitatea de a afla..mai exact de unde din Ikea s-a redecorat fastuosul locas al mancatorilor de ca..care ar fi totusi schema cu maimuta cu telefonu ca panica asta tinde sa se extinda?!
    In rest felicitari pentru “poze” scuza-mi prozaismul care se naste din acesta complacere in care m-am dedat cu ajutorul micului tau monolog paranoico-critico-suprarealistic insa ma incerca o chinestezie intre toate formele de arta de mai sus. Ce vrei? “People are strange”

    RăspundețiȘtergere
  2. nuj ce e aia de langa mar dar e f larga.imi place mult.nu te asteptai la asta nu-i asa?si la inceput ai scris f f f f f multe tampenii de cea mai mare speta!(o_O)

    RăspundețiȘtergere
  3. Delirul maniaco-paranoid a lucrat din nu! Incepi sa te transformi intr-un artist!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba ce s-a ingrahsat scroafa aia de pisica frate... Ii merge bine, nu gluma. Mai taie-i draqu ratia de lebar si porcarii, ca doar e post. Ura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Errata: apostrofez lipsa de contextualizare a unei sintagme care m-ar situa intr-o pozitie indecenta, si cu toate ca la nivelul sistemului de prejudecati proiectez, la fel ca si tine faptul ca blondele se a”cordeaza” mai mult in pozitie rectangulara, eu am incercat, avand la dispozitie un cumul de cuvinte ce depaseste multimea celor de tipul “varza, barza, branza, viezure” sa exprim o oarecare atitudine salutara in raport cu experienta determinata de expunerea intr-un spatiu restrans a atator lucruri in concordanta cu sistemul meu de valori. Tu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Cristina:
    contextualizarea a priori ma ajuta sa reverberez la gestica intima si intrinseca si sa eludez misterele personale, verbalizandu-le si modelandu-le in expresii formale, vii, ale alter-ego-ului meu dezumanizat si de-deificat.
    so, e ok.

    RăspundețiȘtergere
  7. in cautarea unor asa-zise mind-altering experiences ...se pare ca fara sa vreau, i have left open the doors of perception...shame on me...am insa impresia totusi "ca mi se pare" ca e posibil sa fi prins ideea......
    altfel spus, ca sa nu ma mai invart in jurul cozii, desi are efect mai puternic decat LSD-ul..ai talent..ce sa mai zic?!
    ....Human enough for you? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. bai, ce-ai facut cu pisica, cum ai convins-o sa stea asa! e probabil in adoratia TA totala! parca e un tablou facut de pictorul ala cu portrete din fructe si legume ( si flori? ) , cum ii zice...aaaa ?

    RăspundețiȘtergere
  9. parca e un tablou de Giuseppe Archimboldo !

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cristina: da, e mai bine :)
    misto si greetingurile voastre de craciun... parca te-am vazu prabushita intr-o cada...?! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. ...da traiam euforia momentului :)
    mai fac chestia asta cateodata...cam cand ma loveste plicstisul cotidian sau nentu' Jack

    a lu' Daniels...nush dc il cunosti :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Foarte faina fotografia cu pisica stand singura pe prosopul (?) galben alaturi de cutit si furculita!

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte faina fotografia cu pisica stand singura pe prosopul (?) galben alaturi de cutit si furculita!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Cristina: da, e mai bine :)
    misto si greetingurile voastre de craciun... parca te-am vazu prabushita intr-o cada...?! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. nuj ce e aia de langa mar dar e f larga.imi place mult.nu te asteptai la asta nu-i asa?si la inceput ai scris f f f f f multe tampenii de cea mai mare speta!(o_O)

    RăspundețiȘtergere

zi, da oricum nu ma intereseaza.